100% Dansk Webshop - Fri fragt ved køb over 300 kr ------ Ved køb under 300 kr er fragtprisen 49 kr ---- Gælder kun i DanmarkOm os

 

OM FUN & PARTY

 

Fun & Party er en webshop som ejes og drives af Hanne Kristensen. Webshoppen blev grundlagt i 2021, og det er mit mål kun at have tilfredse kunder.

 

Ideen til Fun & Party opstod, da jeg febrilsk søgte efter unikke og elegante festartikler til mine egne fester. Næsten alle daværende webshops havde stort set det samme udvalg. Derfor tilbyder jeg udover det basale sortiment, også festartikler som er unikke og elegante.

 

Jeg samarbejder med nøje udvalgte leverandører indenfor EU. Alle produkterne i webshoppen er håndplukket fra mine leverandører, og jeg er konstant på udkig efter nye spændende festartikler. Du vil derfor opleve at sortimentet på webshoppen konstant udvides, så jeg kan tilbyde et udvalg, der gør din fest helt speciel.

 

Jeg vil gerne hjælpe med at gøre din fest helt speciel. Hvis du mangler nogle bestemte festartikler, vil jeg gøre mit bedste for at få det hjem til dig – du skal bare kontakte mig på 61 48 48 07 eller infofunandparty@gmail.com

 

Du er altid velkommen til at komme og se festartiklerne. Det eneste, det kræver er at du har aftalt et tidspunkt med mig på forhånd. 

 

Med festlig hilsen

Hanne Kristensen